The voluntary disclosure of members in each constituency in Tamil Nadu. The privacy of all members are duly respected. The personal information of the members will never be published.
Constituency | Consituency in Tamil | Members |
---|---|---|
Alandur | ஆலந்தூர் | 58 |
Alangudi | ஆலங்குடி | 54 |
Alangulam | ஆலங்குளம் | 187 |
Ambasamudram | அம்பாசமுத்திரம் | 57 |
Ambattur | அம்பத்தூர் | 85 |
Ambur | ஆம்பூர் | 193 |
Anaikattu | அணைக்கட்டு | 118 |
Andipatti | ஆண்டிபட்டி | 114 |
Anna Nagar | அண்ணா நகர் | 106 |
Anthiyur | அந்தியூர் | 120 |
Arakkonam | அரக்கோணம் | 57 |
Arani | ஆரணி | 70 |
Aranthangi | அறந்தாங்கி | 137 |
Aravakurichi | அரவக்குறிச்சி | 123 |
Arcot | ஆற்காடு | 82 |
Ariyalur | அரியலூர் | 183 |
Aruppukkottai | அருப்புக்கோட்டை | 122 |
Athoor | ஆத்தூர் | 177 |
Attur | ஆத்தூர் | 108 |
Avadi | ஆவடி | 196 |
Avanashi | அவிநாசி | 80 |
Bargur | பர்கூர் | 188 |
Bhavani | பவானி | 165 |
Bhavanisagar | பவானிசாகர் | 191 |
Bhuvanagiri | புவனகிரி | 152 |
Bodinayakanur | போடிநாயக்கனுர் | 114 |
Chengalpattu | செங்கல்பட்டு | 140 |
Chengam | செங்கம் | 130 |
Chepauk-Thiruvallikeni | சேப்பாக்கம்-திருவல்லிகேணி | 142 |
Cheyyar | செய்யார் | 111 |
Cheyyur | செய்யூர் | 114 |
Chidambaram | சிதம்பரம் | 85 |
Coimbatore (North) | கோயம்புத்தூர் (வடக்கு) | 98 |
Coimbatore (South) | கோயம்புத்தூர் (தெற்கு) | 151 |
Colachal | குளச்சல் | 182 |
Coonoor | குன்னூர் | 92 |
Cuddalore | கடலூர் | 90 |
Cumbum | கம்பம் | 95 |
Dharapuram | தாராபுரம் | 144 |
Dharmapuri | தர்மபுரி | 62 |
Dindigul | திண்டுக்கல் | 152 |
Dr.Radhakrishnan Nagar | டாக்டர் ராதாகிருஷ்ணன் நகர | 151 |
Edappadi | எடப்பாடி | 55 |
Egmore | எழூம்பூர் | 198 |
Erode (East) | ஈரோடு (கிழக்கு) | 109 |
Erode (West) | ஈரோடு (மேற்கு) | 50 |
Gandharvakottai | கந்தர்வகோட்டை | 162 |
Gangavalli | கங்கவல்லி | 149 |
Gingee | செஞ்சி | 69 |
Gobichettipalayam | கோபிசெட்டிபாளையம் | 179 |
Gudalur | கூடலூர் | 90 |
Gudiyattam | குடியாத்தம் | 171 |
Gummidipoondi | கும்மிடிபூண்டி | 182 |
harbour | துறைமுகம் | 95 |
Harur | அரூர் | 68 |
Hosur | ஓசூர் | 138 |
Jayankondam | ஜெயங்கொண்டம் | 123 |
Jolarpet | ஜோலார்பேட்டை | 155 |
Kadayanallur | கடையநல்லூர் | 66 |
Kalasapakkam | கலசபாக்கம் | 190 |
Kallakurichi | கள்ளக்குறிச்சி | 192 |
Kancheepuram | காஞ்சிபுரம் | 92 |
Kangayam | காங்கேயம் | 111 |
Kanniyakumari | கன்னியாகுமரி | 147 |
Karaikudi | காரைக்குடி | 117 |
Karur | கரூர் | 194 |
Katpadi | காட்பாடி | 175 |
Kattumannarkoil | காட்டுமன்னார்கோயில் | 115 |
Kavundampalayam | கவுண்டம்பாளையம் | 77 |
Killiyoor | கிள்ளியூர் | 173 |
Kilpennathur | கீழ்பென்னாத்தூர் | 173 |
Kilvaithinankuppam | கீழ்வைத்தியணான்குப்பம் | 107 |
Kilvelur | கீழ்வேலூர் | 87 |
Kinathukadavu | கிணத்துக்கடவு | 149 |
Kolathur | கொளத்தூர் | 131 |
Kovilpatti | கோவில்பட்டி | 57 |
Krishnagiri | கிருஷ்ணகிரி | 149 |
Krishnarayapuram | கிருஷ்ணராயபுரம் | 109 |
Kulithalai | குளித்தலை | 123 |
Kumarapalayam | குமாரபாளையம் | 84 |
Kumbakonam | கும்பகோணம் | 98 |
Kunnam | குன்னம் | 86 |
Kurinjipadi | குறிஞ்சிப்பாடி | 96 |
Lalgudi | லால்குடி | 154 |
Madathukulam | மடத்துக்குளம் | 199 |
Madavaram | மாதவரம் | 164 |
Madurai Central | மதுரை (மையம்) | 141 |
Madurai East | மதுரை (கிழக்கு) | 188 |
Madurai North | மதுரை (வடக்கு) | 81 |
Madurai South | மதுரை (தெற்கு) | 200 |
Madurai West | மதுரை (மேற்கு) | 129 |
Madurantakam | மதுராந்தகம் | 75 |
Maduravoyal | மதுரவாயல் | 102 |
Mailam | மைலம் | 110 |
Manachanallur | மணச்சநல்லூர் | 122 |
Manamadurai | மானாமதுரை | 96 |
Manapparai | மணப்பாறை | 115 |
Mannargudi | மன்னார்குடி | 94 |
Mayiladuthurai | மயிலாடுதுறை | 148 |
Melur | மேலூர் | 145 |
Mettuppalayam | மேட்டுப்பாளையம் | 90 |
Mettur | மேட்டூர் | 56 |
Modakkurichi | மொடக்குறிச்சி | 75 |
Mudhukulathur | முதுகுளத்தூர் | 104 |
Musiri | முசிறி | 174 |
Mylapore | மைலாப்பூர் | 143 |
Nagapattinam | நாகப்பட்டினம் | 107 |
Nagercoil | நாகர்கோயில் | 72 |
Namakkal | நாமக்கல் | 150 |
Nanguneri | நாங்குநேரி | 179 |
Nannilam | நன்னிலம் | 139 |
Natham | நத்தம் | 138 |
Neyveli | நெய்வேலி | 53 |
Nilakkottai | நிலக்கோட்டை | 101 |
Oddanchatram | ஒட்டன்சத்திரம் | 199 |
Omalur | ஓமலூர் | 124 |
Orathanadu | ஒரத்தநாடு | 66 |
Ottapidaram | ஒட்டப்பிடாரம் | 96 |
Padmanabhapuram | பத்மநாபபுரம் | 109 |
Palacodu | பாலக்கோடு | 68 |
Palani | பழனி | 150 |
Palayamkottai | பாளையம்கோட்டை | 80 |
Palladam | பல்லடம் | 167 |
Pallavaram | பல்லாவரம் | 117 |
Panruti | பண்ருட்டி | 181 |
Papanasam | பாபநாசம் | 86 |
Pappireddippatti | பாப்பிரெட்டிபட்டி | 173 |
Paramakudi | பரமக்குடி | 175 |
Paramathi-Velur | பரமத்தி-வேலூர் | 148 |
Pattukkottai | பட்டுக்கோட்டை | 80 |
Pennagaram | பெண்ணாகரம் | 81 |
Perambalur | பெரம்பலூர் | 122 |
Perambur | பெரம்பூர் | 150 |
Peravurani | பேராவூரணி | 111 |
Periyakulam | பெரியகுளம் | 153 |
Perundurai | பெருந்துறை | 92 |
Pollachi | பொள்ளாச்சி | 61 |
Polur | போளூர் | 54 |
Ponneri | பொன்னேரி | 127 |
Poompuhar | பூம்புகார் | 138 |
Poonmallae | பூந்தமல்லி | 160 |
Pudukkottai | புதுக்கோட்டை | 110 |
Radhapuram | ராதாபுரம் | 119 |
Rajapalayam | ராஜபாளையம் | 121 |
Ramanathapuram | இராமநாதபுரம் | 68 |
Ranipet | ராணிபேட்டை | 88 |
Rasipuram | ராசிபுரம் | 140 |
Rishivandiyam | ரிஷிவந்தியம் | 52 |
Royapuram | ராயபுரம் | 52 |
Saidapet | சைதாப்பேட்டை | 191 |
Salem (North) | சேலம் (வடக்கு) | 64 |
Salem (South) | சேலம் (தெற்கு) | 113 |
Salem (West) | சேலம் (மேற்கு) | 70 |
Sankarankovil | சங்கரன்கோவில் | 134 |
Sankarapuram | சங்கராபுரம் | 115 |
Sankari | சங்கரி | 197 |
Sattur | சாத்தூர் | 134 |
Senthamangalam | சேந்தமங்கலம் | 118 |
Sholavandan | சோழவந்தான் | 90 |
Sholingur | சோளிங்கர் | 94 |
Shozhinganallur | சோழிங்கநல்லூர் | 111 |
Singanallur | சிங்காநல்லூர் | 173 |
Sirkazhi | சீர்காழி | 164 |
Sivaganga | சிவகங்கை | 84 |
Sivakasi | சிவகாசி | 166 |
Sriperumbudur | ஸ்ரீபெரும்பதூர் | 152 |
Srirangam | ஸ்ரீரங்கம் | 162 |
Srivaikuntam | ஸ்ரீவைகுண்டம் | 78 |
Srivilliputhur | ஸ்ரீவில்லிப்புத்தூர் | 186 |
Sulur | சூளூர் | 152 |
Tambaram | தாம்பரம் | 93 |
Tenkasi | தென்காசி | 114 |
Thalli | தளி | 143 |
Thanjavur | தஞ்சாவூர் | 78 |
Thirumangalam | திருமங்கலம் | 120 |
Thirumayam | திருமயம் | 132 |
Thiruparankundram | திருப்பரங்குன்றம் | 108 |
Thiruporur | திருப்போரூர் | 180 |
Thiruthuraipoondi | திருத்துறைபூண்டி | 199 |
Thiruvaiyaru | திருவையாறு | 174 |
Thiruvallur | திருவள்ளூர் | 80 |
Thiruvarur | திருவாரூர் | 57 |
Thiruverumbur | திருவெரும்பூர் | 74 |
Thiruvidaimarudur | திருவிடைமருதூர் | 164 |
Thiru-Vi-Ka-Nagar | திரு.வி.க.நகர் | 141 |
Thiruvottiyur | திருவொற்றியூர் | 103 |
Thiyagarayanagar | தியாகராயநகர் | 160 |
Thondamuthur | தொண்டாமுத்தூர் | 179 |
Thoothukkudi | தூத்துக்குடி | 116 |
Thousand Lights | ஆயிரம் விளக்கு | 99 |
Thuraiyur | துறையூர் | 119 |
Tindivanam | திண்டிவனம் | 193 |
Tiruchendur | திருச்செந்தூர் | 174 |
Tiruchengodu | திருச்செங்கோடு | 187 |
Tiruchirappalli (East) | திருச்சிராப்பள்ளி (கிழக்க | 143 |
Tiruchirappalli (West) | திருச்சிராப்பள்ளி (மேற்கு | 131 |
Tiruchuli | திருச்சூழி | 54 |
Tirukkoyilur | திருக்கோயிலூர் | 94 |
Tirunelveli | திருநெல்வேலி | 78 |
Tirupattur | திருப்பத்தூர் | 77 |
Tiruppattur | திருப்பத்தூர் | 158 |
Tiruppur (North) | திருப்பூர் (வடக்கு) | 167 |
Tiruppur (South) | திருப்பூர் (தெற்கு) | 184 |
Tiruttani | திருத்தணி | 80 |
Tiruvadanai | திருவாடனை | 68 |
Tiruvannamalai | திருவண்ணாமலை | 161 |
Tittakudi | திட்டக்குடி | 172 |
Udhagamandalam | உதகமண்டலம் | 112 |
Udumalaipettai | உடுமலைப்பேட்டை | 187 |
Ulundurpettai | உளுந்தூர்பேட்டை | 119 |
Usilampatti | உசிலம்பட்டி | 88 |
Uthangarai | ஊத்தங்கரை | 96 |
Uthiramerur | உத்திரமேரூர் | 172 |
Valparai | வால்பாறை | 120 |
Vandavasi | வந்தவாசி | 118 |
Vaniyambadi | வாணியம்பாடி | 157 |
Vanur | வானூர் | 162 |
Vasudevanallur | வாசுதேவநல்லூர் | 66 |
Vedaranyam | வேதாரண்யம் | 81 |
Vedasandur | வேடசந்தூர் | 163 |
Veerapandi | வீரபாண்டி | 135 |
Velachery | வேளச்சேரி | 190 |
Vellore | வேலூர் | 181 |
Veppanahalli | வேப்பனஹள்ளி | 135 |
Vikravandi | விக்கிரவாண்டி | 157 |
Vilathikulam | விளாத்திகுளம் | 148 |
Vilavancode | விளவன்கோடு | 159 |
Villivakkam | வில்லிவாக்கம் | 130 |
Villupuram | விழுப்புரம் | 80 |
Viralimalai | விராலிமலை | 123 |
Virudhunagar | விருதுநகர் | 95 |
Virugampakkam | விருகம்பாக்கம் | 160 |
Vriddhachalam | விருத்தாசலம் | 69 |
Yercaud | ஏற்காடு | 195 |
Recent Comments